klassisk guitar musik

Kristian Gantriis har haft koncertvirksomhed, som solist og kammermusiker, i det meste af Europa, samt Rusland, Canada og USA. Kristian er en overbevisende formidler, med stort musikalsk gennemslagskraft og fremtoning, der skaber en intens atmosfære, med plads til smil. Han har udgivet 4 anmelderroste cd’er med Corona Guitar Kvartet, og uropført flere værker. Derudover er han en engageret underviser, og har bl.a. givet masterclasses og foredrag ved konservatorier og festivals. Han debuterede ved solistklassen i 2006.

Kontakt

 

kgantriis@gmail.com

 

tlf: 26355499

 
klassisk solo guitar
Solo

Et koncert tilbud der kan variere efter behov.

 

Uanset hvad koncertens program byder på, vil publikum kunne læne sig trygt tilbage og lade sig forføre af guitarens mangfoldighed. I en intim og intens atmosfære vil man opleve nogle af guitar litteraturens skønne værker. En indre ro vil indfinde sig, og man går hjem med indtryk, der vare ved i lang tid efter.

klassik guitar kvartet
Corona Guitar Kvartet

Et guitar ensemble i verdensklasse.

 

 

Corona Guitar Kvartets varemærke er sublimt sammenspil, mangfoldig klang, samt en intensitet som drager lytteren ind i en anden dimission. De har gennem årene opnået en international status, og opbygget et unikt repertoire, der dækker alle spektrer af den klassiske musik. CGKs cd’er og koncerter har fået nationalt og internationalt rosende kritik. Kvartetten er i dag efterspurgt verden over, både ved koncerter, og som undervisere og foredragsholdere.

klassisk guitar og sang
Duo med Jan Lund

To stærke kræfter, der sammen får det til at sprudle.

 

Tag med på en musikalsk rundtur i den Europæiske musik- og sangskat. Efter sådan en rundrejse, vil publikum få et større indblik i den europæiske sangskat, og måske få en større forståelse for den mangfoldighed vi alle er en del af. Store ord, måske. Men det er også nok at vide, at publikum sikkert og vist, vil gå hjem med et lettet hjerte, klaret sind og et smil på læben.

gantriis.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net